ActionQuest

Sailing and BBQ

Posted: Tue, Jun 21, 2011

Location: Vixen Point, Gorda Sound
Author: Tea P.
Vi vaknade tidigt som vanligt och brjade dagen med att ta frukost. Efter frukost hade vi dykar lektion. Jag lngtar tills vi fr brja dyka p riktigt! Det har varit fint vder hela dagen s vi har hunnit med att sola ocks. Vi r fortfarende kvar i Virgin Gorda s vi har provat mnga nya saker till exempel seglat med mindre segelbtar. Man har ocks kunnat fortstta trna p vindsurfing, wakebord och vattenskidor. Till lunch t vi mac and cheese. Det r kul att prova mnga ny matrtter som man inte tit tidigare. Man brjar ntligan bli nra kompisar med alla p bten. Slutet av eftermiddagen hoppar alla ner i vattnet fr att gra sig i ordning fr vran frsta bbq-kvall p stranden med alla btar. Det r mnga skratt varje dag men det finns alltid ngot som sticker ut lite och r lite extra roligt. Roligaste grejen som hnde idag var nr mina tv kompisar Cassandra och Margret blev utsatta fr att prova en mini segelbt. Allt gick bra i brjan nr de bda satt i segelbten men efter cirka 1 timma kom Margret i en motorbt med en kille som jobbar hr och efter 20 minuter dck Cassandra upp i segelbten med killen som lrde alla att segla sista gngen de gjorde det tillsammans skulle jag vilja saga. Nu ska jag brja gra iordning mig fr BBQ kvllen. Bye!

ActionQuest