ActionQuest

Rotation Day

Posted: Thu, Jun 23, 2011

Location: Mountain Point, Virgin Gorda
Author: Cassandra N.
En tidig morgon, som vanligt. Varje morgen spelas samma hrliga ltar, man hr hur det skramlas i kket och hur alla p btan brjar vaknar till och prta. Ngot man gr myket hr r just att prta, frn morgon till sen kvll. Dagen hade en tuff brjan, nstan direkt efter frukosten hade vi exam i dykning, 50 frgor, hrlig start p dagen. Drefter hade vi ca 2-3 timmars dykning, d vi hade sm test i vattnet. Jag ser fram emot vrat frsta riktiga duk imorgon, jag r inte den enda heller. Kvllen nrmar sig nu och vi alla ska snart ta efter dagen. Det bsta med detta r kvllarna, alla stjrnor p himlen och bra sllskap. Helt sjukt att vi inte kommer ha mer n cirka 11 dagar kvar av det hr underbara.

ActionQuest